Spis treści

\r\n

WSTĘP

\r\n

ROZDZIAŁ  I.
AGROTURYSTYKA W POWIECIE – UWARUNKOWANIA ROZWOJU
1.1. Atrakcyjność wiejskiej przestrzeni rekreacyjnej
1.2. Definicja agroturystyki
1.3. Rys historyczny agroturystyki
1.4. Ogólna charakterystyka powiatu \"X\"
1.5. Rola agroturystyki w rozwoju wsi powiatu \"X\"

\r\n

ROZDZIAŁ  II.
ORGANIZACJA DZIAŁALNOŚCI AGROTURYSTYCZNEJ
ORAZ ZAGOSPODAROWANIE I URZĄDZANIE TERENÓW I OBIEKTÓW
2.1. Zagospodarowanie wsi o funkcjach agroturystycznych
2.2. Formy organizacji gospodarstw agroturystycznych oraz ich kategoryzacja
2.3. Rozmiary i rozmieszczenie bazy agroturystycznej powiatu mińskiego
2.4. Zagospodarowanie agroturystyczne gminy \"X\"
2.5. Przystosowanie działki siedliskowej
        2.5.1. Zieleń wysoka i niska
        2.5.2. Adaptacja budynku mieszkalnego
        2.5.3. Wyposażenie kwatery

\r\n

ROZDZIAŁ  III.
ROLA I ZNACZENIE GOSPODARSTW AGROTURYSTYCZNYCH W POWIECIE \"X\"
3.1. Predyspozycje przestrzenne powiatu do rozwoju agroturystyki w przyszłości
3.2. Źródła finansowania działalności agroturystycznej
3.3. Badania ankietowe i bariery rozwoju agroturystyki w powiecie
       oraz kierunki jej rozwoju – wnioski po przeprowadzonej ankiecie
3.4. Agroturystyka w planach rozwoju jednostek samorządu terytorialnego (gmin)

\r\n

ZAKOŃCZENIE

\r\n

LITERATURA

\r\n

SPIS RYSUNKÓW I TABEL

\r\n

ZAŁĄCZNIK